Cap al megafestival més macarra: Hellfest awaits!

Doncs sí ja estem a poques horetes d’agafar el cotxe i anar cap a la Bretanya a veure una mica de heavy del bo. Pel amants del gènere és un cartellàs de la òstia, sempre us dic que gairabé vaig plorar al veure el cartell definitiu. Aquest any ens casquem el festival del pal marquès, anem d’hotel. Dormits, menjats i cagats anirem a fer una mica el cabra durant tres dies, ja tenim una edat però ja sabeu que diuen del "vells rockers". Apali us deixo una selecció d’uns quants videos de grups que tocaran. Atenció!: els dos primers videos son de Death Metal i poden ferir la sensibilitat d’algun espectador, com diu el segura a El Dia de la Bestia "heavy? esto no es heavy, es death metal , que hay una diferencia, eh!"

 

 
 

 

 

 
 
 
 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.