Puntualitat Silent

Puntualitat Silent: Aquest nou concepte del estar al lloc a l’hora que toca és creació genuina dels membres del grup més heavy de Vilassar de Mar, els Silent. Tant singular concepte mereix una explicació detallada dels processos i les dinàmiques del propi fet així com alguns exemples pràctics que el lector trobarà prou clarificadors.

El punt més important és el concepte "mes trenta" que es basa en el principi pel qual totes les hores fixades per a trobar-se son 30 minuts després. Si establim el minut 0 com "l’hora exacte que s’ha dit" i el minut 30 com "l’hora real en que arribaràs" se’n poden derivar varis conceptes lligats al principi de puntualitat Silent. Així doncs, la franja de minuts compresa entre 0 i 30 minuts són els molestos "minuts britànics" que sota cap concepte poden ser profanats perquè normalment corresponen als "minuts m’estic preparant" que poden voler dir varies coses: higiene personal, autoestimació matinera, procés de canvi de cordes d’instrument, cafè + croissant o revisió de correus, feisbucs, fotologs o equivalents (en algun cas s’han donat tots a l’hora durant els anomenats minuts britànics"). Entre els minuts 30 i 35 anomenarem al individu "home d’estricta i recta puntualitat Silent". Fins al minut 45 s’es puntual. A partir del minut 45 entrem en la franja d’inpuntualitat Silent que pot semblar clara però que entra en un terreny difús d’especulacions i justificacions diverses que poden fer allargar la puntualitat fins ben bé als 60 minus. A partir dels 60 minuts es pot dir amb seguretat  que una persona és d’"impuntualitat Silent" que donades totes les explicacions anteriors també podriem anomenar-ho "impuntualitat amb un parell de collons".

Sobre el plus Krispies

S’anomena "plus krispies" als minuts extres que certs membres s’han pres com a privilegi. Fonamentalment es basa en el principi que al concepte "mes trenta" se li han d’afegir uns minuts extres per a poder-se menjar els krispies amb llet avans de poder sortir de casa. També en aquest cas mai es pot profanar sota el risc de desnutrició del membre o de la solitària de 15 metres que té a dins.

Comitè d’Estudis Silents.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Puntualitat Silent

  1. Pep diu:

    Descriptiu i clar exemple d’una constatació empírica fonamentada en anys d’estudis.

Els comentaris estan tancats.