Sobre la voracitat Silent

Voracitat Silent: Aquest terme sobre la ingestió d’aliments és propi del grup més heavy de Vilassar de Mar, els Silent. Aquest concepte es basa en el "principi de l’estómag infinit" que es basa en el alimentar-se de forma constant, copiosament i sense limit. Els únics vegetals acceptats a la dieta associada a aquest concepte són: el blat que dona lloc al pa o a la base de pizza, la patata fregida justificativa que anomem "pata, que passa?, la patata és verdura", l’arròs i les mongetes (amb funcions decoratives es poden acceptar altres verdures). L’aliment fonamental és la carn que quan més vermella sigui doncs millor i que per tant va de l’embotit a l’entrecot passant per totes les variants filetejades, trossejades o ensaltxitxades. Sota cap concepte és pot anar del rollo "plat únic" perquè es cauria en el "formiguetisme Silent despreciatiu" que genera mirades ofeses cap  al individu i en aquest context haurà d’assumir la seva condició de "mig home" o "home no complet". És necessari per a cumplir amb el "principi de l’estomag infinit" el factor "aterroritza al cambrer" que es basa en el soposit que el cambrer una vegada servit el menú assumirà que anem servits estomacalment però quan menys s’ho espera se li ha de demanar una segona ronda de menus o com a mínim un altre segon plat (quan toquen els postres un salta de cop i diu -quan puguis ens poses 5 bistecs mes siusplau… amb patates també); sempre amb posat seriós perquè el tema no va de conya. El tema postre ha de ser sempre el que porta més complements, per exemple, si hi ha flam, flam amb nata i flam amb nata i nous caramelitzades sempre s’ha de demanar l’últim que per contra portaria a catalogar al individu de "despreciat formigueta Silent" i tot l’esforç ingestiu d’avanas dels postres hauria estat debades.

el plus macarrons

S’enten com a "plus macarrons" quan un component de Silent després d’haver demanat els copiosos menús demana un plat de macarrons per a ell a part de la resta. Es tolera i s’accepta sota risc de desnutrició del individu o de la solitaria de 15 metres que porta a dins.

Comitè d’Estudis Silents.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.