Imagine (un concert a Castelló d’Empúries)

Imagina que et demanen que toquis a un concert a l’Empordà. Imagina que saps que és en memoria d’algú que s’ho mereix i no t’importa ni recuperar les despeses. Imagina que s’ha establert que toques a les 10 de la nit. Imagina que vas de vòlid per arribar a una hora descent. Imagina que al arribar ja porten 3 hores de retard. Imagina que et canvien l’ordre de grups i que acumulat al retard et toca tocar a les 3 de la matinada. Imagina que et trobes que no et deixen cap pantalla de guitarra per a tocar. Imagina que no ets capaç de trobar algú que es responsabilitzi i et consegueixi una pantalla. Imagina que al final com a inmens favor et deixen tocar amb un combo. Imagina que a última hora el que cedeix la bateria decideix que potser no se la deixa a tots els grups. Imagina que hi ha gent que ha pujat a veure’t i s’ha deixat els calers i el temps i que algú ha de marxar perque a l’endemà treballa. Imagina que un dels components del teu grup no ha anat a treballar, quan amb el nou horari imposat si que podia i que un altre component al dia següent ha de treballar 12 hores. Imagina com de merda i despreciat et trobaries en una situació així i imagina com al final has de decidir que no pots tocar de cap de les maneres. Imagina el cabreig que portaries a sobre. Imagina que l’organitzador no s’ha dignat ni a apareixer (la feina no és excusa, si no pots com a mínim delega) i que no s’ha dignat ni a escriure una disculpa dirigida als grups afectats per no parlar de pagar-te les despeses.

 Doncs no cal imaginar gaire, això és el que ens va passar als Silent aquest divendres. Sort que  vam poder veure als Ktulu i que a l’endemà vam tenir un dia de rèlax a la platgeta amb bona companyia que ens ho va fer oblidar una miqueta. Moltes gràcies als que vau venir, us ho compensarem. 0 absolut per a l’organització perquè si no es té capacitat o ganes millor no organitzar res senyors, no coneixia a Zeus però segur que es mereixia un festival molt millor.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Imagine (un concert a Castelló d’Empúries)

  1. Yakari diu:

    Imagina el cost de gasolina i peatjes de 3 cotxes, cost de l’estada de mig grup a la nit, el cost de 2 serveis perduts al curru (posem-‘hi 8 hores). Per a sentir q et prenen el pèl.

    Cert que els que es van trobar el brown van fer el q van poder i s’ho van menjar amb patates, com nosaltres, els estem molt agraïts pel seu esforç en solucionar els contratemps. Però a nivell d’organització, com diu el Joan: “Si no sabes, pa que te metes …”.

Els comentaris estan tancats.