Per Nadal

Doncs que voleu que us digui, a mi m’agraden aquestes festes. Sé que durant la meva adolescència tenia com a himne el nihilístic "Feliz Falsedad" dels S.A. però sempre he disfrutat molt aquests dies de maratons culinàries amb la familia. Doncs sí, m’agrada disfressar-me de Pare Noel per als meus quatre nebots, sabent que en el fons tot l’espectacle  és per a que es riguin de mi els adults perquè als nens això que es coli un desconegut panxut a casa doncs els acolloneix bastant, la veritat. Repeteixo, sempre m’han agradat aquests moments i sé que quan passa el temps les absències dels que ens han deixat per sempre poden pesar bastant però sempre queda el record, i el record no té perquè ser amarg. I si només és una excusa per estar plegats amb la gent que estimes i passar uns moments agradables, doncs benvinguda sigui aquesta excusa.

 Bon Nadal i Bones Festes a tots! 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.