Ens renovem

Doncs això, que despres d’uns quants anys, una constància deplorable, uns continguts fluixets i una prosa millorable aquest bloc necessita un canvi. Ara que començaré la jornada intensiva i que la crisi dels trenta va apretant, doncs m’hi posaré seriosament. Hi haurà un canvi estètic important i segurament ubicaré el bloc al meu servidor. No en tinc ni puta idea de disseny web però de plantilles i programes n’hi ha a patades, o sigui que no hi haurà problema. Pel que fa al contingut em centraré en tres categories ben diferenciades: 1-Cinema i televisió 2-Art i literatura 3-Música; Com podeu veure no hi haurà ni política ni afers personals, crec que hi ha altres xarxes més adients per a aquests continguts. I el repte és poder fer una entrada de cada un dels temes proposats setmanalment, no és pas tanta feina i no saturaré a la gent; personalment em carrega massa les actualitzacions massa continuades, també es cert que n’hi ha que sou el cul d’en Jaumet i heu de fotre-li mà al teclat diariament; us admiro, de veritat, però cadascú té el seus ritmes vitals.

Apa doncs, ben aviat més notícies,

Salut!

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.